image00013

Despre noi

Noi suntem Nicu și Nicoleta, avem doi copii frumoși împreună și ne tragem din meleaguri bucovinene: Suceava.

„CălătoriiVisători” s-a născut dintr-o pasiune uriașă pentru călătorii și din dorința de mai mult. E proiectul nostru de suflet, iar prin el vrem să împărtășim cu voi, aici, pe site, aventurile prin care trecem și emoțiile pe care le experimentăm în călătoriile noastre.

Află primul cele mai frumoase povești

În fiecare săptămână, împărtășim cu tine aventuri, planuri, vacanțe, destinații și multă bucurie. Hai alături de noi și, cu siguranță, vei găsi inspirație pentru visurile tale. Întotdeauna există o soluție, iar noi suntem aici să-ți arătăm că orice visezi - se poate!

Descoperă cele mai frumoase orașe din Europa!

Învață să călătorești inteligent. 

Bucură-te de vacanțe la prețuri bune. 

Cinque Terre
image00003

Poveștile noastre

Domeniile în care activăm în viața noastră de zi cu zi nu au nicio legătură cu provocarea pe care am lansat-o, dar avem un curaj nebunesc și ne place să visăm.

Visul nostru

Vrem să vedem întreaga lume, să ne descoperim pe noi și să ne creăm amintiri pentru toată viața. Totodată, ne-ar bucura enorm să impulsionăm și alte persoane să-ndrăznească să viseze!

image00001

Ai un mesaj pentru noi?

Vrei să explorezi locuri noi, să ai o vacanță minunata, să afli cum ai putea să-ți împlinești visurile, să călătorești mai mult și să împărtășești celor din jur povestea ta?

Scrie-ne acum și, împreună, găsim cele mai bune soluții pentru tine. De abia aștept să ne cunoaștem.